U TOKU PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA TURNIRU U BASKETU

APATIN SPORT VESTI
Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u saradnji sa Kancelarijama za mlade Sombora, Vrbasa i Apatina, u okviru programa “Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014” organizuje turnir u basketu.
Turnir će se održati u subotu, 20. septembra, u periodu od 15 do 19 časova na terenima Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu.
Zainteresovani iz Sombora, Vrbasa i Apatina treba što pre, a najkasnije do petka, 19. septembra, da putem e-mail adrese ili SMS-a dostave imena i godišta članova svoje četvoročlane ekipe od po dvoje mladih između 15 i 30 godina muškog i ženskog pola. Basket se igra 3 na 3 sa pravom izmene u toku igre.
Učešće je besplatno, a obezbeđeni su obrok i osveženje za sve učesnike, putni troškovi za ekipe iz Sombora i Apatina i nagrade najboljeplasiranim ekipama.
Zainteresovani iz apatinske opštine mogu se prijaviti putem Facebook profila, e-mail adrese: kzm.apatin@yahoo.com ili putem telefona: 069/3593111 kod Veselina Mašića, koordinatora projekta za apatinsku opštinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *