У ТОКУ ПРИЈАВЕ ПЕНЗИОНЕРА ЗА БЕСПЛАТАН ОДЛАЗАК У БАЊУ

DRUŠTVO VESTI

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање расписао је позив пензионерима да се пријаве за одлазак на бесплатну десетодневну рехабилитацију у једној од 25 бања.

Право да се јаве имају сви корисници чија пензија износи до 27.775 динара. Услов је и да немају друга лична примања, саопштио је Фонд.

У бесплатну рехабилитацију укључени су трошкови превоза у висини цене аутобуске, односно возне карте другог разреда. Фонд сноси трошкове смештаја у бањи, пун пансион, а уговорима са сваком бањом појединачно прецизиран је обим терапија које сваки корисник мора да добије.

Пензионери ће током боравка у бањама бити потпуно медицински збринути, што подразумева лекарски преглед, ЕКГ, лабораторијске анализе, специјалистичке прегледе и визите одељењских лекара, као и најмање три врсте терапија у зависности од оцене лекара и области за коју је одређена бања специјализована, навео је Фонд.

Пријаве се подносе до 7. септембра, а детаљније информације и образац пријаве могу се пронаћи на сајту Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *