У ТОКУ ПРИЈАВА ДЕЦЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” – АУДИЦИЈА У АПАТИНУ 16. МАРТА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Представници општине Апатин ће и ове године учествовати у музичком такмичењу “Србија у ритму Европе”. Ово је највеће дечије музичко такмичење у земљи, у којем могу учествовати деца и омладина из Србије узраста од 14 до 21 године, која су талентована за певање и плес. Подршку учесницима кроз овај телевизијски формат, највећи ове врсте у нашој земљи дају и амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије, и Израела. Програм “Србија у ритму Европе” ће се емитовати уживо на Првој Српској телевизији.

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током седмомесечних припрема, са тренерима гласа, као и са уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Србија у ритму Европе“ и гледалаца који гласају путем СМС-а, а само финале у директном телевизијском преносу биће емитовано на Првој Српској Телевизији (ПРВА ТВ). Све пропозиције такмичења налазе се на сајту www.theeurope.eu

Деца се за ово такмичење могу пријавити слањем поруке на инстаграм налогу @ritamevrope или путем телефона 060/6-555-013 (viber/whatsaap). Деца која се пријављују за певање треба да пошаљу видео не дужи од једног минута изводећи песму по жељи без матрице или пратеће музике, претходно се представивши именом и презименом, годином рођења и градом из којег долазе. Деца која се пријављују за плес не шаљу видео, већ само поруку. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (УСБ) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Аудиција у Апатину биће одржана 16. марта 2023. од 12 часова, у великој сали Дома културе и на њој могу учествовати и деца која се нису раније пријавила путем интернета или телефона.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *