У ТОКУ КОНКУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА НА ТЕМУ „АПАТИН ГРАД ЈЕЛЕНА“ – ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ АУТОРЕ ОБЕЗБЕЂЕНЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Туристичка организација општине Апатин је почетком новембра расписала конкурс за идејно решење сувенира на тему „Апатин град јелена“, који траје до 20. децембра 2020. године. Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин каже да за конкурс влада велико интересвање.

-Готово свакодневно људи зову и долазе у Туристичку организацију да се распитују о детаљима, па очекујемо да до краја конкурса стигне велики број предлога, рекао је Јовић.

Предлози се могу предати у просторијама Туристичке организације Апатин лично, сваког радног дана у периоду од 08 до 14 часова или слањем пакета поштом на адресу Петефи Шандора 2а, 25260, Апатин. Уз примерак сувенира неопходно је доставити и попуњен образац формулара који се може преузети на сајту Туристичке организације Апатин, а најбољи радови ће бити награђени.

-Победнички сувенир ће бити у понуди сувенирнице Туристичке организације Апатин. Аутора најбољег рада очекује новчана награда од 30.000,00 динара, творац другопласираног идејног решења ће добити двадесет а трећепласирани рад ће свом аутору донети новчану награду у вредности од десет хиљада динара, рекао је Јовић.

Директор Туристичке организације Апатин је позвао све креативне људе да узму учешће у овом конкурсу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.