U SUBOTU, 13. APRILA, IZLOŽBA OLDTAJMERA U SOMBORU I BANJI “JUNAKOVIĆ”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Grupa entuzijasta okupljenih oko Udruženja građana “Oldtajmer kreativni studio DesArts” organizovaće u subotu, 13. aprila, izložbu starih vozila u Somboru i Banji ”Junaković”.

S namerom širenja tehničke kulture i znanja o istoriji automobilizma, kao i što boljoj prezentaciji i promociji svih turističkih potencijala našeg kraja, ovogodišnje druženje ljubitelja starih vozila, kao i izložbu namenjenu svim građanima Sombora i Apatina organizovaće se sa početkom u 9 sati u Somboru, a od 13 sati u Banji ”Junaković”.

20080127_1602448357_am08_oldtimer_cleveland

Očekuje se da će izložbu svojim eskponatima, pored prijatelja i saradnika “Oltajmer kreativnog studija DesArts” iz cele Srbije, uveličati i ljubitelji oldtajmer-vozila iz Hrvatske, Crne Gore, Italije, Mađarske…

Izložba oldtajmer, ali i starih vatrogasnih vozila i traktora, među kojima se posebna pažnja skreće na traktor čuvene firme “Porše”, u Somboru će trajati do 13 sati, kada će u jedinstvenoj koloni izlagači krenuti ka ovogodišnjem drugom gradu domaćinu, Apatinu, kao i Banji ”Junaković”.

gudovac-proljetni-sajam-img_5420-bjelovar-2011

Učesnicima ovogodišnjeg oldtajmer susreta, zahvaljujući saradnji sa “Vojvodinašumama”, biće prezentovani i lovački kulinarski specijaliteti Specijalnog rezervata prirode “Gornje Podunavlje”.

V. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *