У СУБОТУ 12. МЕМОРИЈАЛ “НЕМАЊА СТАМБОЛИЈА”

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

У суботу 23. фебруара у апатинској спортској хали одиграће се 12. рукометни меморијални турнир “Немања Стамболија” који организује Рукометни клуб “Апатин” у сећање на трагично настрадалог рукометаша пореклом из Пригревице.

Ове године на турниру ће поред домаћина РК “Апатина” учествовати и Рукометни клуб “Сивац 69”, као и Рукометни клуб “Металац” из Футога. У овом тријагоналу од 16 сати први ће снаге одмерити “Апатин” и “Металац”, након тога од 17 сати састаће се “Сивац 69” и “Металац”, а у последњој утакмици од 18 сати ће играти домаћин и тим из Сивца за који наступају бивши чланови “плаво-белог” тима Милојевић и Богојевић.

Владимир Ђукић је за радио Дунав рекао да је ово свим клубовима одлична провера пред старт првенства, али да су зобг техничких проблема са халом неке екипе изостале са овогодишњег турнира.

-Због ове ситуације са епидемијом грипа морали смо да померамо турнир и многим екипа је првенство већ почело па ће због тога ове године изостати четврта екипа. Угостићемо наше пријатеље из Сивца, као и дугогодишње познанике “Металац” из Футога. – каже Владимир Ђукић, председник РК “Апатин”.

Ђукић је додао да је тим ослављен одласком Стевана Ољаче али да ће младе снаге полако квалитетом сустићи ниво игре који је очекиван од њих.

-На турниру ни до сада нисмо имали императив освајања, али наравно да је увек лепо победити. Имамо млад тим који полако долази и мислим да ће из утакмице у утакмицу бити бољи. Константно се ради на афирмацији играча и доста њих данас играју у неким већим клубовима, а поједицни и живе од рукометног спорта.- изјавио је Ђукић.

За своје младе играче њихов председник и тренер је имао само речи хвале и позвао публику да у суботу дође у халу и подржи млади тим Апатина у новим изазовима.

Комплетан разговор са Владимиром Ђукићем можете послушати на линку испод.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.