У СРЕДУ НОВО ПРЕДАВАЊЕ У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У среду, 12. јуна, са почетком у 17 сати, у Клубу за старе у Апатину биће одржано предавање на тему ,,Здрава физичка активност у зрелој животној доби’’.

Ово предавање биће реализовано захваљујући сарадњи са двадесетосмогодишњим Немањом Стојисављевићем, по струци фитнес инструктором – лиценца ФИСАФ Интетнатионал.
Стојисављевић је оснивач Бодибилдинг и фитнес спортског удружења „Есфитнесс“, а овим послом се бави две године. Немањин рад се заснива на пружању адекватних персоналних и полуперсоналних тренинга, све у складу са њиховим способностима и циљевима. Такође, његов рад се базира и на комплетом систематском еволвирању, како физички – здравствено, тако и карактерно, кроз унапред припремљен тренинг и добру атмосферу.

-Позивамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да нам се придруже у среду од 17 сати на предавању које ће наш пријатељ Немања Стојисављевић одржати у Клубу за старе. Осим упознавања са начином накоји могу да одрже добру форму и сачувају здравље, сви присутни ће имати прилику чутијош пуно корисних савета примерених њиховој животној доби и општем здравственом стању. Користимо прилику да захвалимо Немањи што се одазвао нашем позиву и још једном позивамо све заинтересоване да присуствују предавању, поручују из апатинског Геронтолошког клуба.

Подсећамо, Клуб за стара и одрасла лица у Апатину ради при Дому за старе и пензионере, али као посебна јединица, са улазом из Загребачкеулице. Осим редовних дневних активности, у сарадњи са удружењима, организацијама и појединцима, Клуб често организује различите врсте радионица, предавања, излета и слично. Поред свега наведеног, сви чланови су у могућности, у пријатном амбијенту Клуба, прочитати дневну штампу, користити се интернетом, или се просто дружити уз чај и кафу. Чланство у Клуб је потпуно бесплатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.