АПАТИН УГОСТИО ФУДБАЛЕРЕ ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Протеклог викенда у Апатину је одржан други по реду Дечји фудбалски турнир који је организовао ОФК “Младост”. На турниру је ове године учествовало 50 екипа у шест узрасних категорија, са више од 500 младих фудбалера из Србије.

Специјални гости турнира били су чланови ОФК “Диф” из Косовске Митровице, који су у Апатин дошли са 49 младих фудбалера и три тренера, а предводио их је бивши фудбалер Младости, Жарко Kараматић. Малишани из Косовске Митровице су се такмичили у три категорије, а прво место су освојили у генерацији 2008./2009. годиште.

Заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ је јуче у великој сали Скупштине општине Апатин организовала пријем за госте из Косовске Мировице, а након посете општинској управи, деца и тренери су присуствовали литургији у храму Сабор светих апостола.

Након богослужења, делегацију са Косова и Метохије у парохијском дому је угостило и апатинско свештенство.

Дружење је настављено вожњом бродићем “Апатинка”, а гости су имали прилику да уживају у погледима са Дунава и чују приче о богатству природног резервата „Горње Подунавље“.

Следећи сусрет Апатинаца са фудбалерима из Косовске Митровице заказан је за септембар, када ће чланови ОФК “Диф” у јужној српској покрајини угостити фудбалере ОФК “Младост”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *