U SPORTSKOM SAVEZU POSTAVLJENE PRILAZNE RAMPE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Od danas su u Sportskom savezu opštine Apatin postavljene prilazne rampe za osobe sa invaliditetom kako bi im bilo olakšano korišćenje teretane i drugih prostorija ove institucije. Sekretar Sportskog saveza, Slobodan Bačić je rekao kako je inicijativa potekla od našeg reprezentativca u košarci u kolicima Gorana Vezmara koji je izrazio želju da rampe budu postavljene jer ima dosta osoba sa invaliditetom koji bi koristili sportske terene i teretanu.

– Uvideli smo da postoji taj problem i uz dogovor sa Goranom smo sredili prilaz teretani i našim prostorijama. Mislim da je ovo jedan korak napred i možda jedna inicijalna kapisla kako bi se i na drugim mestima prilazi adekvatno uredili.- rekao je Bačić.

FONO Slobodan Bačić

Vezmar se zahvalio Sportkom savezu i lokalnoj samoupravi što su mu izašli u susret i obezbedili adekvatne uslove da se priprema za nastupajuće Evropsko prvenstvo za koje se trenutno sprema apatinski reprezentativac.

-Izuzetno mi je drago da smo uspeli rešimo prilaz teretani što će mi pomoći u svakodnevnim treninzima koje obavljam u teretani. Ovo mi je olakšalo rad jer ne moram da tražim pomoć kako bih ušao u teretanu i spremao se za prvenstvo koje mi predstoji.- izjavio je Goran Vezmar.

FONO Goran Vezmar

sportski savez, goran vezmar, slobodan bacic, rampa za invalide (5) sportski savez, goran vezmar, slobodan bacic, rampa za invalide (1) sportski savez, goran vezmar, slobodan bacic, rampa za invalide (3)