U PONEDELJAK U APATINSKOM BIOSKOPU “SANTA MARIA DELLA SALUTE”

APATIN KULTURA VESTI

U beogradskom Centru Sava u utorak 20. decembra održana je gala premijera filma Santa Maria della Salute, novo ostvarenje Zdravka Šotre, koji potpisuje scenario i režiju, a koje je okupilo više od 160 glumaca.

Poznato je da filmovi i serije koje Zdravko Šotra potpisuje obaraju rekorde gledanosti. Publika voli njegovu poetiku i sada sa nestrpljenjem je čekala premijeru filma Santa Maria della Salute, a zatim i seriju koja će biti prikazana na programu RTS-a u martu.

Tamara Aleksić u filmu igra Lenku Dunđerski a Vojin Ćetković Lazu Kostića. Po Vojinovom priznanju, ovo mu je možda i najzahtevnija uloga do sada.

Brojne poznate ličnosti stigle su na premijeru, a među njima i Svetlana Bojković, Mima Karadžić, Dijana Đoković, Filip i Madlena Cepter i mnogi drugi.

Ekipa filma se dan kasnije družila sa publikom u Novom Sadu, a od 21. decembra film je na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije.

U ponedeljak i utorak, 26. i 27. decembra, u Domu kulture Apatin, biće premijerno prikazana ova domaća filmska romansa. Projekcije su oba dana zakazane u 18 i 20 sati.