U PETAK U BIOSKOPU: TVRD ORAH 2 I MAFIJAŠKI TELEHRANITELJ

APATIN KULTURA VESTI

U petak 8. septembra u bioskopu Opštinskog kulturnog centra u Apatinu zakazane su nove filmske projekcije. Dok je za najmlađe  spreman animirani film „Tvrd orah 2“, ljubitelji akcione komedije uživaće u filmskom ostvarenju „Mafijaški telohranitelj“ u kojem jednu od glavnih uloga tumači Samjuel L. Džekson.
Tvrd orah 2 (3D)

Projekcije: 8. septembar u 16 sati i 18 sati
Cena ulaznice: 250 dinara

Veverica Surli se vraća u novom nastavku vrhunske animacije „Tvrd orah“ iz 2014. godine, i ove godine će avantura biti još luđa i tvrđa! Veverica Surli i njegovi prijatelji Badi i Endi otkriju da gradonačelnik Oaktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi sprečili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

Glasove ovim simpatičnim likovima pozajmili su: Boris Milivojević, Jelena Trkulja, Marko Marković, Uroš Jovčić…

tvrd-orah-2-naslovna-1-938x535
Mafijaški telohranitelj (2D)

Projekcija: 8. septembar u 21 sat
Cena ulaznice: 250 dinara

Akciona komedija u kojoj glavne uloge imaju Samjuel L. Džekson i Rajan Rejnolds. Darijus je najtraženiji plaćeni ubica na svetu, a vrhunski agent Majkl ima zadatak da ga zaštiti. Ništa naravno ne krene po planu. Darijus je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje neverovatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret sa nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom.

Uloge tumače: Samjuel L. Džekson, Rajan Renolds, Salma Hajek, Gari Oldman, Elodi Jung…

mafijaški-telohranitelj-mega-blog-baner-980x610