ОДРЖАНА 35 СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN POLITIKA VESTI

Јуче је одржана 35. седница Скупштина општине Апатин, на којој је усвојен предлог одлуке о изради плана детаљне регулације за блок 15 и делове блокова 9 и 14 у Апатину.

Општински парламент је на свом заседању донео одлуку о измени одлуке о стипендирању студената на територији општине Апатин, усвојен је извештај о извршењу одлуке о буџету општине Апатин за 2019. годину, са извештајем о извршењу средстава самодоприноса, за период јануар – септембар 2019. године, а одборници су већином гласова усвојили предлог решења о образовању штаба зимске службе општине Апатин за 2019/20 годину као и њен оперативни план.

Скупштина је у свом раду усвојила предлог решења о престанку мандата одборника Мирка Цвјетићанина и верификовала мандат одборнице Мире Митић

Донете су и одлуке о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Наш дом“ , Небојше Смиљанића, именовани су нови чланови школског одбора Техничке школе са домом ученика у Апатину, Основне школе „Младост“ Пригревица и чланови школског одбора Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин.

Такође, локални парламент је усвојио и прве измену годишњег програма пословања Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“ Апатин, за 2019.годину.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *