У ПАДУ СТАБЛА УНИШТЕНА ДВА ВОЗИЛА- НА СРЕЋУ НЕМА ПОВРЕЂЕНИХ

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

У паду огромне липе, тешке неколико тона која се срушила јутрос око 9 часова у улици Српских Владара, поред Пореске управе и маркета “Гомекс”, уништена су два аутомобила.

Иако се због зеленила крошње стабло чини здравим, место на ком је попустило открива унутрашњу трулеж и пропадање које је највероватније узрок рушењу.

Стабло је здробило два аутомобила која су била паркирана у његовој близини, Пежо и Шкоду сомборских регистарских ознака. Власница Пежоа Б.Н , иначе запослена у Пореској управи свој аутомобил је паркирала рано јутрос, док је власница Шкоде В.П због куповине у маркету, из свог аутомобила изашла неколико тренутака пре пада стабла.

Само смо чули прасак и буку, изашли смо напоље и видели да су аутомобили прекривени крошњом, сведочи власница Пежоа. Аутомобил је каже регистровала пре неколико дана. Иако жали за својим љубимцем, срећна је јер нико није страдао.

Овом иначе фреквентном локацијом деца свакодневно пролазе у школу, а викендом се на овом месту у ноћном изласку окупља и велик број наших суграђана, па је права срећа да је овај инцидент прошао без људских жртава.

Полиција је обавила увиђај, а након уклањања стабла знаће се висина материјалне штете. На Пежоу се већ сада може видети да је потпуно уништен, док је због прекривености крошњом за Шкоду упитно колико је страдала под тежином више тона тешког дебла.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *