У ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈА, ТЕХНИЧКА ШКОЛА У СОМБОРУ ДОБИЈА НОВУ ФИСКУЛТУРНУ САЛУ

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Доградња, адаптација и реконструкција фискултурне сале Средње техничке школе у Сомбору је у пуном јеку. Након што је у потпуности уклоњен део објекта који је био изграђен од азбестно – цементних плоча, у току је изградња фискултурне сале са свлачионицама, просторијом за наставнике и просторије где ће се налазити санитарни чворови, а у плану је да се постојећи сутеренски део реконструише и адаптира тако да ту буде теретана и остава за школску опрему. Нови објекат сале за физичко васпитање ће ходником бити повезан са централном школском зградом.

Средња техничка школа Сомбор ове године обележава 140 година постојања, а према речима градоначелника Сомбора, Антонија Ратковића у години јубилеја ученици ове школе ће добити адекватне услове за одржавање часове физичке културе.

-Радује ме што радови на изградњи нове сале напредују веома добро и што ће бити завршени у предвиђеном року. Проблем који је стар више година и сала која није била годинама коришћена, у 2023. години добиће један леп и модеран изглед. Комплетну изградњу финансирају Град Сомбор и Управа за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине, а вредност радова износи око 76 милиона динара, рекао је Ратковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *