У ЧЕТВРТАК У АПАТИНСКОМ ПОЗОРИШТУ ИГРА ПРЕДСТАВА „ЉУБАФ“

APATIN KULTURA VESTI

У четвртак 21. марта 2024. године са почетком у 20 сати у Великој сали апатинског Културног центра биће одиграна представа под називом „ЉубаФ“, чију режију потписује Ерол Кадић. У овој представи необичног назива играју Елизабета Ђоревска, Бранислав Зеремски и Дубравко Јовановић.

”Представа “ЉубаФ”, говори о људским односима и покреће низ питања о животу: Шта је љубав? Како је наћи? И када је нађемо, како је одржати у животу, у овом свијету који понекад изгледа потпуно окренут наопачке? Двојица школских пријатеља, поново се сусрећу и тада један спријечи овог другог у покушају да скочи у ријеку. Обојица проналазе начин да ријеше властити проблем, тако што један другога поново врате у живот. У мањку комедиографског жанра желим да на позоришно духовит начин пласирам духовиту, животну, емотивну причу о љубави између троје људи”, рекао је  редитељ ове представе.

Цена улазнице за представу је 500,00 динара, а улазнице могу да се купе 20. и 21. марта пре подне од 10 до 12 сати пре подне и од 18 до 20 сати поподне на благајни Културног центра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *