U APATINU ODRŽANO PREDAVANJE „KAKO DA ZARADIM NA BERZI“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kancelarija za mlade opštine Apatin, u saradnji sa Edukativnim centrom za poslovanje na berzi “Forex-Berza-Edukacija”, organizovala je besplatno predavanje profesionalnog berzanskog investitora i edukatora za poslovanje na berzi Karolja Kunoša pod nazivom “Kako da zaradim na berzi?”. Asistent je bio projektni menadžer Goran Jovanović.

U sklopu praktičnog predavanja, koje je održano u Omladinskom centru, čije se prostorije nalaze na Trgu Nikole Tesle, govorilo se o tome zašto je berza najbolja poslovna mogućnost današnjice.

– Trgovanje na berzi pruža odlične mogućnosti za sve ljude koji traže nove mogućnosti za zaradu, kao i za one koji svoj kapital žele da investiraju na odgovarajuće profitabilan način. Ovaj vid poslovanja omogućava mladima u Srbiji da svoju zaradu stiču na udaljenim tržištima bez potrebe da napuste svoju zemlju, dok u isto vreme na njihove poslovne rezultate ne utiču lokalne ekonomske, političke i druge prilike. Trgovanje na svetskim berzama može da se obavlja i uz postojeći posao – rečeno je, između ostalog, tokom predavanja.

Prisustvo na berzi i deviznom tržištu karakterišu ekstremno velike mogućnosti i veliki brojevi. Najveći deo ukupnog novca na planeti je digitalni novac. Taj novac prolazi kroz berzu, a najkraći put do upoznavanja sa berzom predstavlja tehnička analiza.

Predavač je prezentovao praktične primere i analizirao pojedina tržišta, a potom odgovarao na pitanja prisutnih.