У АПАТИНУ ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У УЛИЧНОЈ ОДБОЈЦИ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Одбојкашки клуб „Апатин“ је у суботу организовао турнир у уличној одбојци за девојчице на којем поред домаћина, традиционално учествују још три клуба: ОК „Авалица“ Београд, ОК „TOP Volley“ Београд и ОК „Boom Volley“ Пригревица. Седму годину за редом, на три одбојкашка терена у центру града је одигран велики број утакмица у категорији 2007., 2008. и 2009. годиште.

Организатори су свим учесницима турнира поделили медаље за успомену на прве утакмице и први турнир након вандредног стања у 2020. години.

У категорији 2007. годиште прво место је освојио ОК „Авалица“, друго „TOP Volley“ а треће ОК „Апатин“.

Доминацију у 2008. годишту је показао Одбојкашки клуб „Апатин“ чије су екипе заузеле прва два места, док је треће место заузела екипа „Boom Volley“ из Пригревице.

У најмлађој категорији најбоља је била екипа Апатина, друго место је припало ОК „Авалица“ а треће младим Пригревчанкама.

Као и ранијих година, након турнира је организовано дружење младих одбојкашица у пицерији „Замак“.

Нови састанак чланица ова четири клуба заказан је за наредну годину. У плану је да се турнир 2021. године одигра у одбојци на песку и то на две локације у нашој општини: на терену за одбојку на песку у Бањи Јунаковиц и на терену за одбојку на песку поред ресторана Плава Ружа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.