У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ О НЕЗИ ЗРЕЛЕ КОЖЕ (ФОТО)

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE VESTI

У Клубу за старе у Апатину одржано је још једно у низу едукативних предавања, а које је привукло велику пажњу старијих суграђанки. Тања Поповић, козметичарка и власница Салона лепоте „Фрајле“ говорила о нези зреле коже и о начинима на који припаднице старије доби могу да сачувају младолик изглед. Поповићева је нагласила значај хигијене коже и истакла да су препарати природног порекла најбољи избор за све. Присутне је ова тема изузетно привукла, што су показали низом питања упућеним предавачу.

Из Клуба за старе позивају заинтересоване да се учлане. Позив је увек отворен, а Клуб ради од понедељка до четвртка, од 16 до 20 сати. Чланство у Клуб је потпуно бесплатно.

Клуб пружа све услове за одмор и активно коришћење слободног времена. У њему можете учествовати у свакодневним активностима, прочитати дневну штампу, користити бесплатан интернет или се просто дружити уз чај и кафу. Неколико пута месечно Клуб, у сарадњи са удружењима, организацијама и појединцима, организује различите врсте радионица и предавања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.