У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ ОДРЖАНО ЈОШ ЈЕДНО ПРЕДАВАЊЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Клубу за старе у Апатину одржано је предавање на тему ,,Здрава физичка активност у зрелој животној доби’’. Чланови Клуба показали су велико интересовање за овакав вид едукације, а предавање је реализовано захваљујући сарадњи са Немањом Стојисављевићем, по струци фитнесс инструктором – лиценца ФИСАФ Интернатионал.

Немања Стојисављевић

Подсећамо, Стојисављевић је оснивач Боди билдинг и фитнес спортског удружења „Есфитнесс“, а овим послом се бави две године. Немањин рад се заснива на пружању адекватних персоналних и полуперсоналних тренинга, све у складу са способностима и циљевима оних који тренирају. Такође, његов рад се базира и на комплетом систематском еволвирању, како физички-здравствено, тако и карактерно, кроз унапред припремљен тренинг и добру атмосферу.

На самом предавању у Геронтолошком клубу, млади фитнесс инструктор упутио је присутне на 4 врсте тренинга који постоје, а такође их је и упознао са чињеницом да је редовна физичка активност предуслов за добро здравље, као и добро расположење. По завршетку предавања, Стојисављевић је одговарао на питања радозналих чланова Клуба, а такође је и са сваким понаособ поразговарао и упутио му корисне савете.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.