У АПАТИНСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ ТРАДИЦИОНАЛНО БОГАТ ПРОГРАМ ПОВОДОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинска Основна школа “Жарко Зрењанин” ове седмице низом догађаја обележава Дечју недељу, а тема ове године је “Да право свако – дете ужива лако”. У понедељак, 07. октобра 2019. године у холу школе биће постављена изложба плаката “Дечја права”, за ученике VI разреда у Вишенаменској сали биће организовано предавање на тему “Трговина људима”, једно одељење трећег разреда ће посетити Дом старих, а ученици првог и другог разреда ће од 11,30 сати на главној улици цртати по асфалту.

У уторак, 08. октобра ће бити организована манифестација “Јесен шета нашим градом”, у оквиру које ће на Тргу Никола Тесла од 11,30 сати бити одржана ревија јесењих костима. У случају лошег времана све планирано биће одржано у школској хали.

Ученици од I до IV разреда у среду, 09. октобра имаће прилику да погледају позоришну представу „Несрећна Кафина“, а за чланове Ученичког парламента биће организован пријем код председника општине Апатин.

У четвртак, 10. октобра у улици Српских Владара од 11 сати биће одржана дечја пијаца, а у петак, 11. октобра у истом термину на стадиону “Младости” ће бити одржан јесењи крос.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *