У АКЦИЈИ ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ САОБРАЋАЈА СОМБОРСКА ПОЛИЦИЈА САНКЦИОНИСАЛА 60 ВОЗАЧА

HRONIKA SOMBOR VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, у локалној акцији појачане контроле саобраћаја спроведеној 4. априла, од 10 до 18 часова, на путу Сомбор – Кула, преконтролисали су 166 возача, од којих је 60 санкционисано због непоштовања саобраћајних прописа.

Из саобраћаја је искључено шест возача, четворица који су возилом управљали под дејством алкохола, један који је возио без положеног возачког испита и један који је управљао са пробном возачком дозволом, возилом веће снаге од дозвољене.

Највише возача, њих 28, санкционисано је због некоришћења сигурносног појаса, док је за прекршај прекорачења дозвољене брзине кретања возилом санкционисано 12 возача.

Из МУП-а апелују на возаче да буду одговорни према себи и другима, да поштују ограничење брзине, да не управљају возилом под дејством алкохола и користе сигурносни појас на начин на који је то предвидео произвођач возила.

Саобраћајна полиција апелује и на све остале учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *