ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА НАЈАВИЛА БОГАТ БОЖИЋНИ И НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника општина Апатин и ове године припрема забаван и занимљив музички програм са богатим пратећим садржајима.

-23. децембра крећемо са “Божићни Базаром” на којем ће бројни излагачи нашим суграђанима понудити разне производе, рукотворине старих заната са празничном тематиком. Истог дана за наше најмлађе суграђане биће одржана дечија представа “Шепртљине новогодишње чаролије”, а организован ће бити и долазак Деда Мраза са понијима. Наступиће и “Апатинске мажореткиње” након којих ће се апатинској публици представити апатински бенд “Адађо”, рекао је Немања Јовић директор Туристичке организације општине Апатин најављујући програм поводом предстојећих празника.
Дочек најлуђе ноћи, 31. децембра у Апатину биће организован у пешачкој зони, улици Српских Владара.

-Програм почиње Од 21,30 часова анимацијом за децу – Деда Мраз и слатки пакетићи. Од 22 часа, наступиће рок бенд “Kрвава мери” који ће својим наступом у најлуђој ноћи поделити енергију и расположење, а од 23,15 часова наступа Зорана Иђушки, солисткиња РТВ-а у пратњи апатинског тамбурашког оркестра „Дунавски бисери“. Познато је да Зорана староградском и пробраним хитовима народне музике прави одличну атмосферу где год да наступа, па нема сумње да ће тако бити и овог пута, рекао је Јовић. У поноћ ће бити уприличен ватромет, а за све посетиоце организатор је обезбедио бесплатне безалкохолне и алкохолне напитке.

Поред ових дешавања, грађани општине Апатин могу да очекују и Божићни адвент који самостално припрема ресторан „Плава ружа“, а у склопу чега ће бити такође организовани штандови са излагачима, који могу да се пријаве у Туристичкој организацији Апатин. Након дочека Нове Године, “Туристичка организација” 5. јануара организује и Божићни Базар у Пригревици, о чему ће како је речено, јавност бити благовремено обавештена.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.