ТУГА И НЕВЕРИЦА У СОМБОРСКИМ ГОГАМА- ПОРОДИЦА КАРАН ЖЕЛИ ДА САЗНА КО ЈЕ УБИО НЕБОЈШУ

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

 -Не могу да поверујем да више немамо Небојшу. Из куће је отишао 9.фебруара и више се није вратио! Кроз сузе једва изговара Небојишин отац Синиша. Те вечери око 20 сати на брзину је изишао из куће и ником није рекао где иде.Увек би се јавио кад излази и рекао колико остаје и мобилним телефоном би се често јављао да не бринемо. Ујутро сам погледао у његову собу да видим да ли је дошао кући,и кад сам видео га нема, забрино сам се и дао на размишљање.

Покушао сам га да позовем на мобилни, али се он није јављао.После сам пронашао телефон, међутим, звоно је је било искључено.Откључао сам телефон и видео да је имао неколико пропуштених позива.

 Небојша је  са мном често радио грађевинске послове и никад се није жалио да му је тешко или да има неки проблем.Био је јак. Откао је нестао, ми смо се сви  надали да је код неког можда отишао и да ће се жив вратити кући, али нажост игубисмо га, каже неутешни Синиша.Са братом Немањом (28) се лепо слагaо и били су нераздвојни.

За то време откако је Небојша нестао имали смо много пријава да су га пријатељи видели у граду, и одмах смо ишли да проверимо. Испоставило се да није реч о њему, јада се Небошин отац.

 Желимо само да сазнамо ко је и зашто убио нашег Небојшу, тихим гласом изговара Синиша. Пред кућом страдалог младића у улици Еугена Кочиша у насељу Гоге је и њихова родбина, пријатељи и комшије. Дошли су да заједно поделе бол и тугу. Сви су у шоку и неверици да је неко могао да убије Небојшу. Не могу да схватим да сад морамо да му спремао одело за сахрану, јецајући изговара његова рођака.

Небојшино беживотно тело тело пронђено је у среду пре подне са ранама од метака на њиви код суботичког пута,у салашарском насељу Обзир, неколико километара од његове куће, на периферији Сомбора.   

Према незваничним информацијама, у питању је убиство, а засад нема осумњичених нити су познати мотиви злочина.

Према речима Јадранке Дедић,заменика вишег тужиоца у Сомбору, тело настрадалог младића је још на обдукцији у Новом Саду.

Како сазнајемо, први прегледи  указују да је усмрћен хицима из пиштоља. Имао је једну рану од метка на глави , а другу на стомаку. Још не може поуздано да се каже да ли се убиство догодило на месту где је младић пронађен.Могуће је и да је Небојша усмрћен негде другде, а да је убица онда избацио тело на њиви поред пута, наводи извор близак истрази.

 Комшије о Небојши имају само речи хвале. Како кажу, био је комуникативан и добронамеран и сваком је желео да помогне.Ником није јасно ко је и зашто могао да дигне руку на њега.

 Мајка Радмила нам је након нестанка ракла да њен син никад није излазио из куће а да се не јави где иде.Она је додала да је Небојша повремено са оцем Синишом радио грађевинске послове, те да није било разлога да оде из куће и не врати се у свој дом.

В.Н

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.