ТРИ ПРОЈЕКЦИЈЕ ДАНАС У БИОСКОПУ У АПАТИНУ

APATIN KULTURA VESTI

Данас, 10. децембра, на репертоару апатинског биоскопа могу се погледати чак три фантастична филмска остварења. Пројекције су заказане за 16, 18 и 20 сати, а цена појединачне учазнице износи 250 динара, осим за Јужни ветар за чије гледање треба да издвојите 150 динара. Из Општинског културног центра позивају све љубитеље филма да данас дођу у Велику салу и уживају у програму.

АСТЕРИKС – ТАЈНА ЧАРОБНОГ НАПИТКА синхронизован 3Д

Садржај филма: Тајна чаробног напитка је нова филмска адаптација о пустоловинама непобедивих јунака који пред велико платно доводе целу породицу. У овој причи Чудомикс одлучује да је време за осигурање будућности села па заједно с Астериксом и Обеликсом креће у потрагу за младим друидом којем може пренети тајну о чаробном напитку који осигурава трајну заштиту.

Цена улазнице: 250 динара
Датум приказивања: понедељак, 10.12.2018. у 16:00
Жанр: анимирани Глумци: Christian Clavier, Guillaume Briat, Alex Lutz
Режисер: Alexandre Astier, Louis Clichy

КРЦКО ОРАШЧИЋ И ЧЕТИРИ КРАЉЕВСТВА титлован 3Д

Садржај филма: Златна нит, која јој је показана на годишњој забави њеног кума, Дроселмајера, одвешће је у непознати и мистериозни паралелни свет. У том свету Клара упознаје војника по имену Филип, банду мишева и регента који владају у три краљевства: Земљи пахуљица, Земљи цвећа и Земљи слаткиша. Клара и Филип мораће да ослободе четврто краљевство, које терорише Мајка Медењак, да врате Кларин кључ и да успоставе хармонију.

Цена улазнице: 250 динара
Датум приказивања: понедељак, 10.12.2018. у 18:00 часова
Жанр: породични, авантура, фантазија Глумци: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Morgan Freeman
Режисер: Lasse Hallström

ЈУЖНИ ВЕТАР 2Д

Садржај филма: У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни „Цар“, добро „ради“. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме. Све ће се то променити када Мараш случајно замери бруталном нарко клану.

Цена улазнице: 150 динара
Датум приказивања: понедељак, 10.12. 2018. у 20 часова
Жанр: крими Глумци: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Схопов, Иваyло Захариев Режисер: Милош Аврамовић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.