ТИМСКА ПОБЕДА ЧЛАНОВА АК АПАТИН НА 38. ФЕСТИВАЛУ ТРЧАЊА И ПЛИВАЊА У КАЊИЖИ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У Кањижи је протеклог викенда одржана традиционална спортска манифестација 38. Кањишки фестивал трчања и пливања на којем је наступило преко 500 такмичара и такмичарки из десетак земаља, међу којима је и наступио и велики број чланова Атлетског клуба Апатин.

Најуспешнији у појединачној конкуренцији у главној трци на 21 километар, био је Ђуро Борбељ који је освојио треће местоса резултатом 1 сат 16 минута 29 секунди, док је у истој трци други члан АК Апатин Жељко Пековић освојио 13. место у свеукупном пласману и друго место у старосној категорији са резултатом 1 сат 32 минута и 04 секунде.

У трци на 10 километара код дама Мариана Чегар Лукић освојила је треће место у женској конуренцији, a у истој трци наступиле су још две такмичарке Апатина. Алиса Бајић освојила је прво место у својој старосној категорији, док је Лола Антић освојила треће место у старосној категорији.

У мушкој трци Мирослав Пешић истрчао је одличну трку и освојио је пето место у свеукупном пласману и прво место у старосној категорији са резултатом 38 минута и 30 секунди, Филип Демић и Немања Ђурић у свеукупном пласману заузели су 23 . и 24. место, односно треће и четврто место у категорији, Саша Антић освојио 26. место (4. место у старосној категорији), Жива Вијоглавин освојио је 54. место (10. место у категорији).

У свеукупном екипном пласману клубова у конкуренцији сениора (збир резултата такмичара такмичарки у полумаратонској трци и трци на десет километара), чланови Атлетског клуба Апатин однели су заслужену победу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *