TEREKVEŠ PORAŽEN U PETROVCU, PARTIZAN SIGURAN, POBEDA “SALAŠARA”

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Nakon serije sjajnih rezultata fudbaleri svilojevačkog Terekveša pretrpeli su poraz u 23. kolu lige Područnog fudbalskog saveza Sombor. Bolji od njih bili su fudbaleri Mladosti iz Bačkog Petrovca rezultatom 2:0, a domaćini su na taj način ostali u trci za prvo mesto koje trenutno dele sa BSK-om iz Bačkog Brestovca.

Svilojevčani su na desetom mestu na tabeli a u narednom 24. kolu Područne lige u nedelju 30. aprila dočekuju Rusin iz Ruskog Krstura. Meč počinje u 16 sati i 30 minuta.

Proteklog vikenda odigrani su i mečevi 16. kola Međuopštinske lige Sombor. Sonćanski Dinamo je na domaćem terenu poražen od Sporta iz Bezdana rezultatom 2:1, Jedinstvo je slavilo u Kuli sa 1:0, dok je lider prvenstva kupusinski Partizan deklasirao Jedinstvo u Kolutu sa čak 7:1.

U narednom 17. kolu prvenstva Jedinstvo na Ribarevu dočekuje imenjaka iz Koluta, Partizan u Kupusini dočekuje Panoniju iz Lalića, dok Dinamo gostuje u Rastini. Kupusinci i “salašari” igraju u nedelju 30. aprila u 16 sati i 30 minuta, dok Sonćani svoj meč u istom terminu igraju dan ranije, 29. aprila.