TEREKVEŠ NIKAKO DA DOĐE SEBI, PARTIZAN I JEDINSTVO NASTAVLJAJU SA POBEDAMA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbalski klub Terekveš je u 9. kolu Područne lige poražena sa 3:1 od ekipe Rusina iz Ruskog Krstura, sa ovim porazom Svilojevčani su pali na 12. mesto na tabeli sa samo 8 osvojenih bodova u dosadašnjem toku prvenstva. U narednom kolu Terekveš će biti domaćin ekipi Krila Krajine iz Bačke Palanke.

Partizan iz Kupusine je upisao još jednu prvenstvenu pobedu pošto je u 7. kolu pred svojim navijačima savladao ekipu Dinamo iz Bačkog Brega sa 5:1. Kupusinci ove jeseni igraju veoma dobro i nalaze se na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom iz šest odigranih utakmica. Partizan u narednom meču gostuje u Sonti ekipi Dinamo.

Jedinstvo sa Ribareva nalazi se u dobroj formi i proteklog vikenda uspeli su da na svom terenu sa 2:1 savladaju ekipu Panonije iz Lalića. Narednog vikenda “Salašari” gostuju u Bačkom Bregu kod ekipe Dinamo.

Sonćanski Dinamo je u nedelju gostovao u Somboru kod ekipe OFK Metalac gde je odigrao jednu solidnu partiju i osvojio bod na gostovanju pošto su remizirali rezultatom 0:0. Naredni protivnik Dinama je trenutni lider na tabeli Partizan iz Kupusine.