TASTE OF THE WILD-HRANA ZA PSE SA UKUSOM DIVLJINE

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Prodavnica hrane i opreme za kućne ljubimce, Zoo Planet Plus iz Sombora proširila je svoju ponudu pa se tako od sada u ovoj prodavnici može pronaći hrana za pse i mačke ’Taste of the Wild’, svetski poznatog proizvođača Diamond Pet Foods.

’Taste of the Wild’ hrana za pse i mačke nudi vašem ljubimcu ishranu koja im je zapisana u genima. Napravljena od pravog mesa i obogaćena voćem i povrćem, ova formula bez žitarica pruža superioran doživljaj ukusa i prirodne antioksidanse koji potpomažu imunološki sistem i doprinose dobrom zdravstvenom stanju.TOTW pruža vašem ljubimcu prirodnu, uravnoteženu ishranu koju je nekad mogao naći „u divljini”.

Ono šta izdvaja hranu Taste of the Wilde od sličnih proizvoda na tržištu je proces proizvodnje i njen sastav.U njenoj proizvodnji se u procesu kuvanja koristi voda u obliku vodene pare. Taste of the Wild koristi proces prečišćavanja vode poznat kao obrnuta osmoza koji koriste mnogi proizvođači flaširane vode. U procesu obrnute osmoze voda prolazi kroz izuzetno fine filtere koji uklanjaju mikroorganizme, organske i neorganske primese. Krajnji rezultat je pročišćena voda koja se potom u obliku vodene pare koristi u procesu kuvanja dehidrirane hrane.

U svom sastavu Taste of the Wild nema nikakvo zrnevlje, ne sadrži soju ni druge slične elemente. Sastojci od kojih se proizvodi su human grade, što znači da su za ljudsku upotrebu.Osnovni sastojak svakog Taste of the Wild proizvoda je meso, i to bizona, patke, lososa, jagnjetine, piletine, srnetine kao i mnoge druge divljači.Hrana sadrži cikoriju, čiji koren umesto običnog skroba sadrži inulin. Inulin smanjuje štetnu, a podstiče stvaranje korisne crevne mikroflore, ublažava probleme s kostima, smanjuje rizik od ateroskleroze, a dobar je i za prevenciju karcinoma. Takođe sadrži probiotike, minerale i vitamine, bobičasto voće (maline, brusince, borovnice) i najbitnije omega 3 i omega 6 masne kiseline.

Ovo su samo neki od sastojaka po kojima je ovaj proizvod poznat a od skoro i dostupan na tržištu Zapadnobačkog okruga.U prodavnici Zoo Planet plus u Somboru se nalazi kompletna paleta proizvoda ovog svetskog brenda a za profesionalne odgajivače i vlasnike više pasa, pripremljeni su posebni popusti.Ova prodavnica se nalazi u Pariskoj ulici na broju 5 u Somboru a sve informacije možete dobiti i putem telefona na broj 065/5867-528.

TOW_Familyshot_Venison-796

Taste of the Wild High Prairie Canine Taste of the Wild Pacifik Stream Canine Taste of the Wild Siera Mountain Canine