SVILOJEVAČKI PARK BOGATIJI ZA TERETANU NA OTVORENOM

APATIN DRUŠTVO VESTI

Park u Svilojevu godinama je mesto okupljanja za najmlađe stanovnike ovog sela, naročito zbog igrališta koje se u njemu nalazi. Poslednjih godina se igralište renoviralo, a od ove godine, park je bogatiji za terene za odbojku na pesku i mali fudbal.

– Poslednje što je u parku izgrađeno, ovoga puta zahvaljujući lokalnoj samoupravi, je teretana na otvorenom, a što će biti razlog više za Svilojevčane da posete svoj park. Osnovni cilj nam je promovisanje zdravog sportskog duha kod omladine. Ono što je sigurno, to je da na ovome nećemo stati, te ćemo se i ubuduće truditi da obezbedimo što bolje i sadržajnije uslove za život stanovnika ne samo Svilojeva, veći ostalih sela opštineApatin, istakao je David Nađ, pomoćnik predsednika opštine za nacionalne manjine.

David nadj, pomocnik predsednika opstine za nacionalne manjine teretana na otvorenom svilojevo, park, svilojevo (2) teretana na otvorenom svilojevo, park, svilojevo (3) teretana na otvorenom svilojevo, park, svilojevo (4) teretana na otvorenom svilojevo, park, svilojevo (5)