SVETSKA PRVAKINJA U MODEL FITNESU U POSETI DUNAV RADIJU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT SVET VESTI

Na Svetskom prvenstvu u fitnesu u Mastrihtu (Holandija), koje se održalo pod pokroviteljstvom Svetske Fitnes organizacije, apatinka Melita Kosanović napravila je istorjiski uspeh  i postala Svetska prvakinja u katagoriji “Model fitnes”. Prema rečima naše sugrađanke konkurencija je bila brojna i jaka, ali je uprkos svemu uspela da se motiviše i izbori zlatnu medalju i postigne nešto o čemu svaki sportista sanja.

Melita će tokom ovog meseca učestvovati na još tri takmičenja, prvo će pokušati da osvoji Svetski Gran pri u Kaunasu (Litvanija), a omah sutradan putuje u Klaipedu gde će nastupiti na Evropskom prvenstvu. Sezonu takmičenja u Model fitnesu, Melita će završiti u Kovinu gde će kao Svetska prvakinja nastupati na Balkanskom prvenstu.

Povodom ostvarenih rezultata Melita Kosanović je danas posetila Dunav radio i u razgovoru rekla da su joj i nakon osvajanja zlata u Holandiji ambicije veoma visoke i obećala da će se iz Litvanije vratiti sa medaljom. Kompletan razgovor možete da poslušati na linku ispod.

Melita kosanovic

Melita kosanovic (2) Melita kosanovic (3) Melita kosanovic (4) Melita kosanovic (1)