СВЕ СПРЕМНО ЗА ДОЧЕК СРПСКЕ НОВЕ ГОДИНЕ У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У недељу, 13. јануара, верници који се придржавају јулијанског календара дочекују Нову годину, у народу позната као „Српска Нова година“. Туристичка организација Апатин, под покровитељством општине Апатин, и овога пута припремила је богат програм за своје суграђане.

-Програм стартује у недељу, 13 јануара, у 21 сат, на Тргу Никола Тесла у Апатину, наступом Етно групе „Лазарице“ из Пригревице, а након њих имаћемо прилику слушати апатинску групу „Голд“. Од 23 сата, као звезде вечери, наступиће популарни бенд „Нервозни поштар“. У поноћ ћемо сви заједно уживати у традиционалном ватромету, а током целе вечери ТО Апатин ће присутним гостима служити бесплатно кувано вино и чај, рекао је Немања Јовић, директор Туристичке организације нашег града.

Јовић је апеловао на све госте који буду присуствовали дочеку Српске Нове године у Апатину да се уздрже од употребе недозвољених пиротехничких средстава.

-На оваквим догађајима су појачане мере наџора. Припадници МУП-а обављаће своју дужност, те бих апеловао на све госте да се уздрже од коришћења недозвољених пиротехничких средстава. На тај начин угрожавају и себе и друге, а да не говорим о томе да је потпуно непотребно да један тако леп догађај покваримо пријавом или казном, закључује директор ТО Апатин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.