СУТРА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ И ИЗЛОЖБА ГРАФИКА

APATIN KULTURA VESTI

Апатински Културни центар поводом 08. марта, Међународног дана жена организује програм под називом “Букет песама за даме” у којем ће учествовати солисткиња Јасмина Милановић, вођа Женске певачке групе “Огрлица од бисера” из Београда. Музичка пратња ће бити: Бошко Перић и Јован Петровић (хармоника), Милорад Баста (клавијатура), Дени Ковачевић (кларинет), Ранко Јовановић (бегеш) и Душан Гладић (контра). Концерт ће бити одржан 06. марта 2020. године у великој сали Дома културе од 19 часова, а улаз је слободан.

Истог дана такође од 19 часова, у Галерији “Меандер” ће бити отворена изложба графика под називом “Тренутак у оквиру” аутора Ненада Балте.

Ненад Балта, рођен 4. фебруара 1995. године у Бања Луци. Дипломирао је 2019. године на Академијиуметности Универзитета у Бања Луци, смер Графика у класи професорице Горице Милетић – Омчикус. Излагао је на седам самосталних и једанаест колективних изложби у земљи и региону. Добитник је награда и похвала за остварене резултате из ликовне и графичке области.

Поставка у Апатину ће трајати до 19. марта.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.