SUTRA U APATINU DVA PREDAVANJA VEZANA ZA STARTUPOVE

APATIN DRUŠTVO VESTI
Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u subotu, 11. oktobra, dva predavanja na kojima će biti predstavljeni domaći startupovi i opisan njihov razvoj od ideje do konačnog proizvoda. U pitanju su servisi Farmia i TruckTrack. Gosti predavači su Vukašin Stojkov i Miloš Milić.
Početak programa u maloj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije, koja se nalazi na adresi Srpskih vladara br. 10, zakazan je za 16 sati, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane.
Vukašin Stojkov je ko-osnivač SEE ICT-a, neprofitne organizacije koja od 2008. radi na promociji tehnološkog preduzetništva u Srbiji, kao i TruckTracka, startupa koji je do sada prikupio 300.000 dolara investicija sa ciljem da pokrene revoluciju u kamionskoj industriji. Sa zadovoljstvom pomaže mladim preduzetnicima i onima koji žele da razviju karijeru u ovom smeru.
Miloš Milić je strastveni entuzijasta za tehnologiju i poslovne ideje. Ima oko deset godina iskustva u razvoju softvera i softverskih proizvoda. Do sada je radio u pet kompanija i bio uključen u više od deset projekata u zdravstvu, izdavaštvu, mlečnoj industriji, hotelijerstvu i razvoju igara. Trenutno vodi tim koji razvija servis Farmia, namenjen velikom tržištu trgovine stokom.
Prisutni će, tokom i nakon predavanja, moći da postavljaju pitanja predavačima. Inicijator predavanja je Nikola Vejin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.