СУТРА ТРИБИНА “САЧУВАЈМО ПОРОДИЦУ ОД НАСИЉА”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Поводом пројекта “Одрживи развој за све” апатинско удружење жена “Ружа црвена” у сарадњи са фондацијом “Ана и Владе Дивац”, у среду, 25. маја у 18 часова у Народној библиотеци у Апатину организује трибину под називом “Сачувајмо породицу од насиља”.

Kампања се реализује у оквиру Платформе „Одрживи развој за све“ под покровитељством Фондације Ана и Владе Дивац. Платформу подржавају владе Швајцарске и Немачке, а имплементира се уз помоћ Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ у оквиру пројекта „Реформа јавних финансија – Агенда 2030“.

Платформа подстиче општедруштвени дијалог међу најзначајнијим недржавним актерима у Србији, попут цивилног друштва, пословног сектора, академске и истраживачке заједнице, професионалних удружења, медија и грађана, на тему усклађивања развојних приоритета Србије са циљевима одрживог развоја садржаним у Агенди 2030. Партнери на пројекту су и Центар за високе економске студије, Београдска отворена школа, Фондација центар за демократију, Тимочки омладински центар и Фондација БФПЕ за аодговорно друштво.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.