СУТРА “СОМБОРСКИ КОТЛИЋ” И НАСТУП МИРОСЛАВА ИЛИЋА

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

На сомборској главној улици данас и сутра се одржава изложбено продајна манифестација “Улица старих заната”, у оквиру које посетиоци до касних вечерњих сати могу да купе уникатне рукотворине.

У оквиру манифестације “Сомборско лето” сутра, 25. јуна 2022. године ће на Тргу Светог Тројсва бити одржан XXV “Сомборски котлић”, такмичење у кувању рибљег паприкаша. У забавно музичком програму од 19 часова ће наступити група “Кал”, а концерт познатог певача народне музике Мирослава Илића ће почети у 21,30 часова.

Због одржавања паприкашијаде, за саобраћај ће од данас у 15 часова па све до недеље у 8 часова бити затворене следеће улице у Сомбору: Трг Светог Тројства (између Змај Јовине и улице Лазе Костића), Трг цара Лазара (од Трга Светог Тројства до раскрснице са Његошевом улицом) и Париска улица, од раскрснице са Венцом војводе Степе Степановића до Трга светог Тројства. Од данас у 15 часова биће забрањено паркирање у улици Лазе Костића и на Тргу цара Лазара од Техничке школе до Трга цара Лазара (са обе стране). Из сомборског Паркинг сервиса апелују на грађане да поштују режим одвијања саобраћаја и паркирања, али и саобраћајну сигнализацију и упутства овлашћених лица. Сва возила која буду затечена на наведеним локацијама, у термину након затварања, биће уклоњена специјалним возилом “Паук”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *