СУТРА ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ У НАГРАДНОЈ ИГРИ “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Прво извлачење у оквиру наградне игре Узми рачун и победи 2020 биће одржано сутра у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, а грађани још имају времена за слање коверата са по најмање 10 рачуна или слипова.

Све коверте које су благовремено убачене у поштанске сандучиће у складу са радним временом пословница поште широм Србије наћи ће се сутра у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде, саопштила је Влада Србије.

У сутрашњем извлачењу биће додељено пет аутомобила фијат 500Л и један стан у Београду, у насељу Земунске капије.

Срећне добитнике извући ће тенисерка Олга Даниловић.

До сада је стигло чак 3.150.000 коверата.

Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга награде игре и све време ће конкурисати за награде.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати “Узми рачун и победи 2020”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата бесплатно – није потребна маркица.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *