СУТРА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ “ВИЛЕ И ВИЛЕЊАЦИ”

APATIN KULTURA VESTI

У Великој сали апатинског Културног центра 10. априла 2021. године од 10 часова ће бити изведена представа за децу под називом „Виле и Вилењаци“.

Представа је модерна бајка за децу у којој виле и вилењаци, уз помоћ девојчице Сање и деце, покушавају да сачувају природу од црног вилењака. Ова динамична представа, са богатом сценографијом и раскошним костимима обилује оригиналном музиком и кореографијама. Комад даје одговоре на многа еколошка питања, а деца имају прилику да кроз игру и забаву стекну знања о значају очувања животе средине и да се подсете зашто је важно да воле и чувају планету Земљу.

У представи играју Татјана Миланов, Никола Марковић и Александар Радевић.

Цена улазнице је 150 динара.

Из апатинског Културног центра апелују на публику да пре доласка на представу провере да ли имају повишену температуру и наглашавају, да у случају било каквих симптома вируса Ковид-19, грађани остану код куће. На уласку у салу публика треба да прође преко дезинфекционе баријере и дезинфикује руке постављеним дезинфекционим средством. У сали је обавезна употреба заштитне маске и поштовање препоручене физичке дистанце.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *