SUTRA POČINJU DANI DEČIJEG STVARALAŠTVA

APATIN DRUŠTVO VESTI

U utorak, 24.maja 2016, u 18 sati , u velikoj sali Opštinskog Kulturnog centra biće otvorena dvadeseta manifestacija “Dani dečjeg stvaralaštva”.

Sem ovog događaja koji se neguje već dvadeset godina, obeležiće se i proslaviti još dva, značajna jubileja. To je 135 godina od otvaranja prvog vrtića u Apatinu i 40 godina od početka rada celodnevnog boravka, u objektu Blok 112 u Apatinu, kao oblika smeštaja dece.

U programu koji će biti prikazan u utorak, učestvuje 140 dece iz Apatina i vrtića u Sonti, Svilojevu, Kupusini, Prigrevici i Naselju Roma.

Drugi dan manifestacije je predviđen za četvrtak, 26.maj 2016. godine i održaće se na Tru Nikola Tesla, sa početkom u 17 sati i 30 minuta. Tog dana u programu će učestvovati deca iz Apatina, a u takmičenjima , vrlo dečjim i veselim – kao će pre da pojede krempitu i hula-hop, će učestvovati i mališani iz vrtića u selima.Drugog dana manifestacije imaćemo priliku da gledamo tačke u kojima će učestvovati oko 400 dece.

Zbog ograničenog broja mesta u velikoj sali Doma kulture, programu će prisustvovati, uz pozivnice za po 2 člana porodice svakog deteta koje učestvvuje, kao i gosti naše ustanove.
Program na Tru Nikola Tesla moći će da pogledaju svi zainteresovani .

Tradicionalni dečji maskenbal biće održan sledeće nedelje, a o tačnom datumu blagovremeno ćemo obavestiti roditelje i publiku