СУТРА НОВОГОДИШЊИ KОНЦЕРТ У ОРГАНИЗАЦИЈИ УГ “МОЈ АПАТИН”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима, Удружење грађана “Мој Апатин” организује манифестације за најмлађе Апатинце, као и за оне мало старије суграђане. Један од догађаја је и Новогодишњи концерт који ће се одржати у среду 21. децембра 2022. године у Вишенаменској сали Основне школе “Жарко Зрењанин”, а биће сачињен из два дела. Први део одржаће се у 11 и 30, а други у 12 и 30. Поводом овог догађаја, испред УГ “Мој Апатин” и један од организатора манифестације Милорад Баста за радио Дунав је рекао.

-На Новогодишњем концерту који ће бити одржан у среду 21. децембра 2022. године, учествоваће хор и наставници ОМШ “Стеван Христић” Апатин, распевани теленти музичке радионице “Kидс фест” Апатин и гости из Сомбора. Програм ће бити прожет дечијим и популарним песмама које ће изводити ученици са наставницима музичке школе, солисти музичке радионице, а на крају програма, премијерно ће се представити музички састав “Стонехенге” са популарним рок нумерама, чији су чанови младе наде сомборске музичке сцене. Kако су учесници програма и ученици Основне школе “Жарко Зрењанин”, школа је са задовољством прихватила да буде домаћин овог концерта који ће се одржати у Вишенаменској сали школе, рекао је Милорад Баста.

Програм Новогодишњег концерта подељен је у два дела, први, почиње у 11 и 30 сати, за ученике другог и четвртог разреда и други, који почиње у 12 и 30 сати, за ученике првог и трећег разреда ове основне школе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *