СУТРА ЋЕ У АПАТИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ БИТИ ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „ПОДРЖИ СВОЈ ЖИВОТ“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Сутра 16. априла 2024. године ће у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“ Апатин са почетком од 18 сати биће уприличена промоција књиге под називом „Подржи свој живот“ проф. др. Споменке Лазаревић Мујовић.

Споменка Лазаревић Мујовић је рођена у селу Пађине у околини Зворника 1943. године. Основну школу завршила је у Сарајеву, гдје се породица преселила када је имала шест година. Гимназију је завршила у Бијељини као ученик генерације 1961. године а  Медицински факултет у Београду је завршила у својој 23-ој години. На истом мјесту је наставила академску каријеру у областима хистологије и ембриологије, усавршавала се у Њу Орлеансу,  Паризу, Лозани, Рочестеру, написала је десетине научних радова… Са позиције редовног професора Медицинског факултета у Београду отишла је у пензију.

Књига „Подржи свој живот“ збирка је кратких ставова, мисли, савета које је докторка бележила током различитих животних ситуација.

Др Споменка држи веома посећена, популарна предавања и пише чланке о холистичком погледу на здравље и живот као и о екологији ума.

Организатор овог догађаја је Народна библиотека „Миодраг Борисављевић“ Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *