ШУПУТ: ФАВОРИТИ СМО, АЛИ ИМАЈУ И ОНИ СВОЈЕ КВАЛИТЕТЕ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Кошаркашка утакмица која привлачи много пажње одиграће се у среду у спортској хали у Апатину са почетком од 19 сати и 30 минута. У Апатинском дербију домаћин ће овога пута бити КК “Апатин”, док ће “Дунав” службено имати статус госта.

Гост Дунав радија био је Предраг Шупут, члан КК “Дунав” из Апатина који је за наше слушаоце говорио о предстојећем дербију и сезони у којој су шансу махом добили млађи играчи.

-Ако буде пуна хала мислим да смо успели, какав год резултат био. Сад очекивања, идемо на победу као и на свакој утакмици. Ми смо млађа екипа, али ја и још неколико старијих играча доносимо мирноћу и сигурност. Чињеница је да улазимо у ову утакмицу као фаворити и због боље позиције на табели али и нешто боље одиграног регуларног дела сезоне. Надамо се победи, само да све протекне у фер и коректној борби и да не буде никаквих инцидената.- изјавио је Шупут.

Као највећу претњу из редова КК “Апатина” Шупут је поставио два искусна играча Небојшу Смиљанића и Јована Маљковића.

-Смиљанић је одличан шутер, знамо добро његове квалитете и слабости јер је једно време провео и код нас у клубу. Маљковић је веома искусан играч који такође може да зада проблеме нашим млађим играчима. Имају они своје адуете и квалитете, али мислим да смо нешто спремнији и да би ритмом и темпом могли да их сломимо. – каже некадашњи ас “Бамберга”.

Разговор са Предрагом Шупутом можете послушати у програму Дунав радија од 11 сати и 30 минута и у репреизном термину од 16 и 30.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.