SUBOTA REZERVISANA ZA SPORT

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U subotu 4. novembra ljubitelji fudbala moći će da uživaju u jednom meču Vojvođanske lige i jednom Srpske lige. U terminu od 13 i 30 Mladost će na svom stadionu dočekati Tavankut, dok će Bratstvo u istom terminu na stadionu „Goran Nesvanulica Klipi“ ugostiti Železničar iz Pančeva.

Od 16 sati na kuglani u banji Junaković u okviru Super lige Srbije Ženski kuglaški klub Apatin biće domaćin Radničkom iz Novog Sada. Gošće su trenutni lideri prvenstva pa je pred Apatinkama veoma težak zadatak.

Košarkaški klub Dunav pokušaće da pred svojim navijačima u terminu u od 17 sati ostvari svoju prvu ovosezonsku pobedu a rival će im biti Radnički iz Kovina. Ni gosti ne igraju bog zna kako ove godine i za sada imaju samo jednu pobedu.

Rukometni klub Pik Prigrevica poražen je u drugom kolu kupa od Sivca 69, a u subotu od 19 sati pokušaće da ostvari pobedu u ligaškom takmičenju. U goste im dolazi ekipa Titela koja važi za jednu od lošijih u Drugoj ligi grupe Sever.

U subotu u Sonti od 20 sati igraće se lokalni rukometni derbi u kome će Sonćanke dočekati Apatinke. Pred ovaj susret blaga prednost je na starni tima iz Apatina, ali u ovakvim utakmicama teško je prognozirati rezultat.