СТУДЕНТKИЊА РАЗБИЛА АУТО, ХИТНА ПОМОЋ МИСЛИЛА ДА ЈЕ МРТВА ЗБОГ МАСKЕ KОЈУ ЈЕ НОСИЛА

VESTI ZANIMLJIVOSTI

Студенткиња Sidney Wolfe мало се занела са шминком за Ноћ вештица па је изазвала збуњеност запослених Хитне помоћи након што је у несрећи разбила аутомобил.

Она је доживела саобраћајну незгоду на путу до уклете куће у South Pointu (Ohio), где је промовисала мјузикл “Carrie” по роману Стивена Kинга, који ће се изводити на њеном факултету, Универзитету Marshall у Западној Вирџинији.

https://twitter.com/SidwWolfe/status/1188852730598744071

У мјузиклу Wolfe глуми протагонистицу, а како би промовисала представу обукла се као Carrie током климактичне сцене, што је укључивало и лажну крв. Но костим, који је вероватно био хит у уклетој кући, збунио је Хитну помоћ, али и полицију након што је Wolfe ударила јелена и разбила аутомобил.

На Twitteru је описала како су запослени Хитне помоћи мислили да је мртва, а њена објава постала је вирална. Девојка је прошла само с масницом на нози, известио је Huffington Post reported.

Због маске коју је имала на лицу запослени Хитне помоћи и полиција непрестано су је испитивали треба ли јој медицинска помоћ. Sidney се на крају није превише забринула због потенцијално опасне ситуације већ је искористила својих пет минута виралне славе како би промовисала представу чија је премијера данас.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *