СТЕФАН КЕЛЕР ПОБЕДНИК ОВОГОДИШЊЕГ “АПАТИН ОПЕНА”

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Тениски клуб “Дунав” је организовао “Отворено првенство Апатина”, на којем је учествовало двадесет заљубљеника у овај спорт из нашег града, али и из Сомбора и других околних места. Победник турнира је Стефан Келер, који је у финалу победио другопласираног Мињу Бујића, а у мечу за треће место Драган Мајсторовић је савладо Дамира Вујиновића.

Према речима Александра Смиљанића, председника Тениског клуба “Дунав”, на овогодишњем “Апатин опену” одигран је велики број мечева, а турнир је протекао у спортској и фер плеј атмосфери.

-Турнир је одигран на тениским теренима у центру Апатина, а такмичари су били подељени у четири групе, из којих су по два првопласирана изборила пласман међу осам најбољих. За овакав вид такмичења смо се определили јер нам је циљ био да турнир буде садржајан, како би играчи одиграли што више мечева. Наш клуб ће и у наредном периоду организовати сличне догађаје, а ускоро ћемо имати још један ревијални тениски турнир и дружење са такмичарима из Сомбора и других места. Ово су само једне у низу активности које спроводи Тениски клуб “Дунав”, који је у последње време на озбиљан начин приступио раду, пре свега са децом. Ове године очекујемо и неколико регистрованих играча који ће учествовати на многим турнирима које организује Тениски савез Србије, објаснио је Смиљанић.

Он је позвао сву децеу која желе да се баве овим спортом, да се приајве у школу тениса.

-Вршимо упис најмлађих који желе да се баве тенисом, па позивам све заинтересоване родитеље да пријаве своју децу у школу тениса, јер заиста имамо одличне услове. Терен у центру Апатина је реновиран, а са децом раде лиценцирани тениски стручњаци, који на професионалан начин уводе најмлађе у тајне “белог спорта”. Сви заинтересовани могу позвати 060/0-778-852 или 060/3-772-408 и добиће додатне информације, закључио је Александар Смиљанић.

1 thought on “СТЕФАН КЕЛЕР ПОБЕДНИК ОВОГОДИШЊЕГ “АПАТИН ОПЕНА”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *