POZIV APATINKAMA NA BESPLATNU OBUKU ZA INTERNET PROGRAMIRANJE

APATIN EKONOMIJA VESTI

Nevladino udruženje “Novosadska ženska inicijativa” organizuje obuku internet programiranja za nezaposlene žene od 18 do 35 iz opština Apatin, Sremska Mitrovica, Opovo, Irig, Ruma, Pećinci, Stara Pazova, Inđija, Žabalj i Šid.

Teorijska i praktična nastava biće organizovana u Novom Sada, svake subote u trajanju od tri meseca. Obuka počinje u subotu 14. oktobra 2017 godine a rok za prijave traju do 10.10.2017. u 23:59. Prevoz je obezbeđen.

Prijave slati na ns.zenska.inicijativa@gmail.com uz potvrdu o nezaposlenosti sa NZS.(Potvrdu možete i naknadno dostaviti)

Obuka će obuhvatiti sledeće oblasti:
– Osnove html-a
– Osnove css-a
– Osnove WordPress-a.
Cilj obuke je da polaznice ovladaju materijom, kreiranja baze podataka, instaliraju WordPress temu, da je kastomizuju po želji, da pomoću CSS-a izvrše željene izmene kolorita i drugih sadržaja, kao i da rade na svom lokalnom računaru kao i na “pravom” serveru na internetu.

Tokom obuke polaznice će se upoznati sa tematikom promocije sajta, SEO, Google Analitycs, Google Adwords. Kruna svega je praktična veština izrade postavljanja i održavanja web sajta za sopstvene potrebe ili klijenta, navodi se u pozivu NŽI.