SONĆANSKI DINAMO UBEDLJIV PROTIV ŠIKARE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U utakmici 16. kola MFL Sombor fudbaleri sonćanskog Dinama su svojim vernim navijačima priuštili nedeljno popodne za pravi užitak. Plavi, iako su opet igrali bez nekoliko standardnih igrača, do vrha su napunili mrežu ekipe OFK Šikara iz Sombora. Od početka utakmice su uspostavili punu dominaciju na terenu, stvarali šanse, a mrežu gostiju je načeo Šarac već u 7. minutu. Više od 150 gledalaca je uživalo u vezu Dinamovaca i u golovima, lepšim od lepšeg. U nastavku je trener Tadijan uveo tri nova igrača, međutim, ritam igre nije bitno poremećen. Uz dva nova pogotka u mreži Somboraca plavi su na izlasku s terena nagrađeni zasluženim aplauzom na otvorenom. Strelci su bili: Šarac u 7. Kmezić u 26. 29. i 78. Andrašić u 31. i 37. i Silađi u 47. minutu. „Ova pobeda bi obradovala svakog trenera, a najzadovoljniji sam što se potvrdilo da imamo 18 – 19 igrača od kojih svaki može u prvih 11. Sledeće kolo će biti veliki ispit za našu ekipu, jer odlazimo na noge lideru prvenstva Rusinu.“ – kaže trener Tadijan.

dinamo sontaDinamo je igrao u sastavu: Smiljanić, Krpjan (L. Mihaljev), Krstin, R. Mihaljev, Tadijan, Kljajić, Šarac (Majstorović), Andrašić, Kmezić, Silađi, Vidaković (Đurđević)

Preostale ekipe iz naše opštinew nisu bile tako uspešne. Jedinstvo je na Ribarevu poraženo od Rastine 1918 rezultatom 0 – 2, a fudbaleri Terekveša su nastavili sa posrtanjem, pa su u Laliću neplanirano remizirali s ne tako jakom ekipom Panonije, rezultatom od 2 – 2.

Ostali rezultati: Aleksa Šantić    – OFK Metalac 1 – 0,  Dunav –  Jedinstva 1947  2 – 1, Lipar – OFK Odžaci 1 – 1, Dinamo – OFK Šikara 7 – 0 i ŽAK – Rusin 3 – 0.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *