SONĆANKA STANDARDNA U VOJVOĐANSKOJ U – 15

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U sklopu dopunske selekcije za kadetsku reprezentaciju Srbije, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi je održan turnir regionalnih ženskih reprezentacija U – 15.

Na turniru su učestvovale devojčice rođene 2000. i 2001. godine. U prvom danu su međusobno odmerile snage selekcije FS Vojvodine i FS Regiona zapadne Srbije (5:0), te FS Regiona istočne Srbije i FS Beograda 2:2 (penalima 2:4).

Drugog dana turnira su se sastale selekcije FS Regiona zapadne Srbije i FS Regiona istočne Srbije (3:1), te FS Vojvodine i FS Beograda (0:0). Reprezentativke Vojvodine su bolje izvodile kaznene udarce, pa su utakmicu dobile rezultatom 5:4.

Za reprezentaciju Vojvodine je odlično igrala i još jedamput pokazala svoj raskošni talenat sada već standardna štoperka, Sonćanka Viktoria Nikolić.

Podsetimo, ova maturantkunjua OŠ „Ivan Goran Kovačić“, ponikla u „Dinamovoj“ fudbalskoj školi, bila je dobitnica specijalnog priznanja za doprinos razvoju ženskog fudbala na zimus održanom izboru sportista Apatina za 2014. godinu.