Najnovije vesti
Početna » VESTI » SOMBORKI RENATI CVETKOV ZLATNI PEHAR ZA BESEDNIŠTVO
SOMBORKI RENATI CVETKOV ZLATNI PEHAR ZA BESEDNIŠTVO

SOMBORKI RENATI CVETKOV ZLATNI PEHAR ZA BESEDNIŠTVO

USPEH SOMBORKE NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU „KRETIVNA ČAROLIJA“

Renata Cvetkov, nastavnica likovne kulture u somborskoj OŠ „Nikola Vukićević“, ponela je laskavu titulu Međunarodnog festivala „Kreativna čarolija“, održanog u Banji Vrujici. Žiri je jednoglasno doneo odluku da je beseda „Učiteljska tajna“, atorke Cvetkov najlepša, pa joj je pripala titula „Najbolja beseda festivala“.
Renata Cvetkov je nagrađena zlatnim peharom i diplomom, a ovu titulu osvojila je u nastavničkoj kategoriji takmičenja. Ovaj uspeh ostvarila je konkurenciji učesnika iz Španije, Rusije, Grčke, Turske, Republike Srpske, Hrvatske, Makednonije BiH i Srbije.
Inače, međunarodni festival „Kreativna čarolija“ već 14 godina okuplja najbolje nastavnike i učenike. Učenici i nastavnici predstavili svoju kreativnost takmičeći se u besedništvu, muzičkom, dramskom, likovnom i literarnom stvaralaštvu. Sombor su na takmičenju predstavljali učenici i nastavnica likovne kulture iz gradske OŠ „Nikola Vukićević“.
Oni su u svoj grad doneli i sedam pohvala za likovno i dramsko stvaralaštvo.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top