СОМБОР ПОКРЕНУО АПЛИКАЦИЈУ- ГРАЂАНИ АНОНИМНО ПРИЈАВЉУЈУ ДЕПОНИЈЕ, РУПЕ НА ПУТУ, НЕПРОПИСНО ПАРКИРАЊЕ

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE SOMBOR VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Градска управа Сомбора стало уводи нове моделе и начине комуникације са грађанима какао би рад био што ефикаснији. Ових дана је уведена нова електронска услуга која ће грађанима омогућити лакшу, бржу и ефикаснију комуникацију са градским структурама без непотребног трошења времена.

Од сада грађани путем апликације „Пријави комунални проблем“ могу да пријаве непрописно паркирање, дивље депоније, рупе на путевима, оштећене контејнере и клупе, или неки други проблем.
Путем апликације „Пријави комунални проблем“ житељи свих 15 насеља на територији града су у прилици да на једноставан и брз начин пријаве комунални проблем било које врсте.

Уз помоћ ове апликације грађани имају могућност да брзо И лако пријаве комунални проблем на територији града Сомбора и то једноставним коричћењем паметних телефона.Након што грађани на адреси града www.пријави.рс попуне основне податке о проблему, скенирају код , фотографију одређени комунални проблем и проследе пријаву, а надлежне градске службе ће га решити у најкраћем могућем року.

На овај начин омогућава се стална комуникација са грађанима и решавање проблема уз њихову помоћ, а избећи ће се доласци у службе, непотребне процедуре и папирологија, које су их раније мучиле, наводе у Градској управи.

Апликација „Пријави комунални проблем“ користи ГПС помоћу којег се одређује тачна локација на којој се неки проблем налази. Kоришћењем ове апликације грађани остају анонимни. Kако наглашавају надлежни у ГУ, на овај начин грађани ће помоћи да насеља и град буду лепши и уређенији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *