SNS: RADNA AKCIJA NA PLAŽI, ČUVAJMO JE DA NAM TRAJE

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Kupališna sezona na gradskoj plaži, koja od ove godine ima potpuno drugačiji izgled, je završena. Prve dane miholjskog leta koji još uvek mame ljubitelje prirode da uživaju u njoj, aktivisti OO SNS Apatin proveli su radno.

Veliki broj aktivista koji se svakog vikenda okuplja da uradi nešto lepo i korisno za svoj grad ili selo, ovoga puta su odlučili da urede deo plaže gde je korov ostao neiskrčen, kao i da pokupe svo smeće koje je ostalo iza nesavesnih kupača i izletnika.

Za kratko vreme, Naprednjaci su uspeli u onom što su planirali. Korov je iskrčen na delu plaže oko toaleta, stepenica i uz zidić kraj terena za odbojku, kao i oko terena za basket. Druga ekipa je za to vreme sakupila petnaest džakova smeća.
OO SNS Apatin ovom prilikom još jednom apeluje na sve građane koji dolaze da uživaju na plaži kao i poluostrvu, da smeće odlažu u kante, kao i kontejnere koji su postavljeni za tu namenu.

izvor: OO SNS Apatin

SNS Apatin, uredjenje plaze, srpska napredna stranka (6) SNS Apatin, uredjenje plaze, srpska napredna stranka (4) SNS Apatin, uredjenje plaze, srpska napredna stranka (3) SNS Apatin, uredjenje plaze, srpska napredna stranka (2) SNS Apatin, uredjenje plaze, srpska napredna stranka (1)